Село събира погледите със своя сватбен туризъм. Аспарухово е популярно с

...
Село събира погледите със своя сватбен туризъм. Аспарухово е популярно с
Коментари Харесай

Варненско село се превърна в рекордьор по проведени сватби

 Село събира погледите със своя сватбен туризъм. Аспарухово е известно с чистия въздух, красивата природа и множеството забележителности. To обаче оказва се и с това, че в него безработицата е нулева. Там живеят към 700 души, като по-голяма част от тях са заети в областта на туризма.

" Идвайки в Аспарухово, хората усещат същинското, българското, природата. Съвсем близкия контакт с вода, планина и най-много човешко отношение и посрещане от нас, сподели за Нова тв кметът на обитаемото място Мария Георгиева.

Броят на сватбите в обитаемото място расте с всяка минала година. Едно от главните преимущества е, че там има опция за изнесени бракове.

" Имаме доста красиви хотели, къщи за посетители, които дават неповторимата опция - идвайки в Аспарухово, всичко да бъде в затворен кръг ", добави Георгиева.

Кремена и Радослав са една от двойките, които избират мястото за своята женитба. " Самото място подготвя. Обстановката е сантиментална, както и природата. Това е нещото, което ни притегли ", разкри Кремена.

Въпреки пандемията, от началото на лятото в селото са се венчали над 20 двойки. Местните се надяват през идващото лято Аспарухово още веднъж да е желаната сватбена дестинация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР